O nama

Tihana Miletic

Tihana Miletić

Osnivač škole i profesor engleskog jezika

Tihana je studije engleskoga jezika i književnosti završila 2005. godine u Novom Sadu. U predavačke vode uplivala je godinu dana pre zvaničnog završetka studija. Od tada se broj njenih učenika povećavao velikom brzinom. Pronašla se u podučavanju odraslih polaznika iz različitih sfera interesovanja i poslovanja poput medicine, akademije, tehnologije i drugih. Za nju je podučavanje jezika prijatno ćaskanje o kulturi, običajima i istoriji naroda čiji jezik predaje. Poseduje bogato iskustvo podučavanja na svim nivoima, počevši od osnovnog (eng. Elementary), pa do međunarodno priznatih ispita First Certificate in English, Certificate of Advanced English i Certificate of English Proficiency.

Tihana je poslovnom engleskom (Business English) podučavala zaposlene iz Vojvođanske banke, DDOR-a, Novosadskog vodovoda i kanalizacije, Fakulteta tehničkih nauka, Prirodno-matematičkog fakulteta i drugih institucija. 

Poslednjih nekoliko godina bavi se podučavanjem dece od 3 i 4 godine i starije. Rođenje njene ćerkice i želja da ona što pre usvoji engleski jezik najviše su uticali na Tihaninu odluku da podučava mališane od najranijih dana. Podučavanje dečice je veliki izazov koji zahteva više domišljatosti, spremnosti i energije u poređenju sa podučavanjem odraslih. Mišljenje profesorice Tihane je da nikada nije rano početi učiti drugi jezik, jer je ljudski mozak sposoban da usvoji više jezika istovremeno  (što dokazuju ljudi koji žive u višejezičnoj sredini). Učenje stranoga jezika ne ugrožava kvalitet maternjega i poboljšava mentalne sposobnosti deteta. Maleni polaznici na prirodan i zabavan način upijaju sve što čuju na časovima u našoj skoli i u nju dolaze da se družimo, crtamo i pevamo.